magnify
Home Mobiel internet prepaid

Mobiel internet prepaid

Toen mobiel internet nog maar pas op de markt verscheen waren er heel veel gebruikers die er geen idee van hadden hoe hoog de kostprijs van een dergelijke dienst kon oplopen. Al snel doken dan ook de eerste facturen op van gigantische bedragen die door providers in rekening werden gebracht. Dit zorgde er voor dat de vraag steeg naar een mogelijkheid om gebruik te maken van een prepaid vorm van mobiel internet. In een dergelijk geval zouden mensen geen maandelijkse factuur meer ontvangen voor hun mobiel internet, maar zouden ze in de winkel bijvoorbeeld een bepaald tegoed kunnen kopen. Dit zou er in ieder geval voor zorgen dat het aantal onbetaalbare facturen zou afnemen.

Inmiddels zijn we reeds enige tijd verder en bieden verschillende providers hun klanten de mogelijkheid aan om gebruik te maken van prepaid mobiel internet op hun laptop. Zoals gezegd dient u in een dergelijk geval een bepaalde simkaart aan te kopen waar reeds een zeker tegoed aan verbonden is. Naarmate uw verbruik zal het tegoed op de simkaart dalen. In de meeste gevallen wordt u met behulp van een eenvoudig programma op de hoogte gehouden van uw verbruik. Op deze manier kunt u als gebruiker haast perfect inschatten hoeveel tegoed u nog beschikbaar heeft. Tijdig herladen is bij prepaid mobiel internet wel van het grootste belang. Doet u dit niet, dan bestaat de kans dat u op een bepaald ogenblik zonder internet komt te zitten.

Ook wanneer u er over denkt om mobiel internet prepaid voor uw laptop aan te vragen is het belangrijk om de tarieven van de verschillende providers met elkaar te vergelijken. Net zoals bij een gewoon abonnement kan de kostprijs immers wel eens verschillen. Dit geldt zowel voor mobiel internet in het binnen- as in het buitenland. Hoe dan ook is prepaid mobiel internet voor uw laptop zeer interessant, vooral wanneer u kleine kinderen heeft die er geen idee van hebben hoeveel deze dienst in werkelijkheid kan kosten.

Wij raden aan om prepaid mobiel internet te vergelijken op Vergelijkmobielinternet.