magnify
Home Geen categorie Verwachtingen van de iPhone 6
formats

Verwachtingen van de iPhone 6

Gepubliceerd op 15 april 2014 door in Geen categorie

Naar verluidt zal Apple dit najaar de iPhone 6 presenteren. Er gaan vele geruchten rond over Apple’s nieuwe toestel. Op dit moment is iedereen het eens over één ding: het toestel zal een groter beeldscherm krijgen dan het 4-inch beeldscherm van dat van de iPhone 5C (meer info over de iPhone 5C lees je hier). Hoe groot het beeldscherm zal worden blijft een bron van speculatie. We kunnen volgens de geruchten rekenen op een beeldscherm tussen de 4,7 en 5,7 inch. Ook melden sommige bronnen dat Apple met 2 formaten van de iPhone 6 op de markt komt. Daarnaast verschillen de meningen over de schermresolutie. Er zijn analisten die menen dat de Retina-resolutie van 1136 x 640 pixels zal worden aangehouden, andere geruchten menen dat een resolutie van 1600 x 900 pixels meer voor de hand ligt. Voor een 5,5 inch scherm zou een resolutie van 1920 x 1080 Full HD het best zijn.

Processor en camera van de iPhone 6
Verder zou de iPhone 6 worden voorzien van de nieuwe Apple A8-processor, een 64-bit processor voor snellere prestaties. De verwachting is dat de iPhone 6 op het nieuwe iOS 8 besturingssysteem zal draaien. Dit besturingssysteem zal komen met kleine verbeteringen ten opzichte van iOS 7. De camera in het toestel zal waarschijnlijk een 8-megapixel camera worden. Er gaan echter ook geruchten rond over een camera met een sensor van wel 10-megapixel of zelfs meer. Daarnaast is het vermoeden dat de camera is voorzien van optische beeldstabilisatie en een verbeterde autofocus. Bij weinig licht zal het toch mogelijk zijn goede en stabiele foto’s te maken.

De releasedatum van de iPhone 6 is waarschijnlijk in het najaar van 2014. De iPhone 6 prijzen zijn nog niet bekend. Het is mogelijk dat er net als bij de iPhone 5 meerdere varianten op de markt komen zoals een goedkoper en kleiner model: de iPhone 6C of een duurder en geavanceerder model: de iPhone 6S.

 
 Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
No Comments  comments